|||||||||||||||||||||||||||||||||||
4 Reviews
Average Customer Review
Share your thoughts with other customers
Create your own review
Most Helpful First | Newest First
3 of 4 people found the following review helpful:
5.0 out of 5 stars
20 exitos Laura Leon,
By jafet (Campeche, Mexico) - See all my reviews
This review is from: 20 Exitos (Audio CD)
in spanisheste album es grandioso, ella es una diosa y una diva en mexico, la cancion el otorrinolaringologo es fantastica y la letra es tan poetica, comprenlo ahora mismo le prometo que les cambiara la vida. in inglish this cd is so amazing, she is a goodes and fantastic diva in mexico, the song el otorrinolaringologo is incredible and the lyric is so wonderful, buy now, this cd change your life.
5.0 out of 5 stars
Una Diva. Una Diosa. Pure Perfection!,
By Raul (San Francisco, CA USA) - See all my reviews
This review is from: 20 Exitos (Audio CD)
Laura Leon es una mujer como ninguna! She's a true, timeless diva. I'm so happy that this CD finally made it on to here. I've been looking forever!! I love La Tesorito! Regresa a San Francisco pronto!!!! <3
0 of 4 people found the following review helpful:
1.0 out of 5 stars
Una basura,
By A Customer
This review is from: 20 Exitos (Audio CD)
Laura Leon podra tener una figura atractiva, pero para eso, y mas, hay muchisimos sitios en la Internet donde encontrar mujeres preciosas. El caso es que Laura pretende ser una cantante.Como cantante ella es menos que mediocre. Ella no puede sostener la voz y es muy desafinada. En cuanto a este CD, 20 Exitos, ella asesina "El Otorrinolaringologo", donde ella desafina a lo grande, y los coros estan atrasados en tres tiempos con el "ologo". Yo estoy retornando los dos CDs de 20 Exitos que ordene. Yo NO recomiendo este CD de ninguna manera. |
Most Helpful First | Newest First
20 Exitos by Laura Leon (Audio CD - 2000)
$16.99
In Stock | ||