|||||||||||||||||||||||||||||||||||
3 Reviews
Average Customer Review
Share your thoughts with other customers
Create your own review
Most Helpful First | Newest First
3 of 3 people found the following review helpful:
5.0 out of 5 stars
Excelente!,
By Nicole (nicci@wzrd.com) (New York USA) - See all my reviews
This review is from: Le gusta la musica, le gusta bailar / Loves Music, Loves to Dance (Spanish Edition) (Paperback)
El Libro Me Gusta Musica Me Gusta bailar es muy interestante y comico. Es mi libro favorito!
4.0 out of 5 stars
Good Suspense - Buena historia de suspense,
By
Tipical M.H. Clarks story, good suspense can put the book down utill finish. Not a classic but great summer read.
1 of 2 people found the following review helpful:
2.0 out of 5 stars
Entretenido pero....,
By A Customer
Cuando lei este libro era el primero que leia de esta autora, y en verdad me parecio entretenido por la manera en que lleva el relato, aun cuando descubri al asesino cuando aun no leia la mitad del libro. Luego de leerlo compre otro libro de ella, lei en total tres de sus novelas, y me di cuenta que explota mucho los mismos temas, y la heroina y el estilo del asesino son en general los mismos en todos ellos.
Most Helpful First | Newest First
Le gusta la musica, le gusta bailar / Loves Music, Loves to Dance (Spanish Edition) by Mary Higgins Clark (Paperback - Oct. 1998)
Used & New from: $0.03
| ||