Customer Review

7 of 11 people found the following review helpful
3.0 out of 5 stars Connection problems, Windows 8 takes time to get used to, November 9, 2012
Verified Purchase(What's this?)
This review is from: Acer Aspire One AO756-2626 11.6-Inch Laptop (1.1 GHz Intel Celeron Processor 847, 4GB DDR3, 320GB HDD, Windows 8) Ash Black (Personal Computers)
I bought this laptop because I was looking for something smaller to take with me. This fits in my purse and I plan to use my iPad as a wifi hotspot. I'm not sure it it's the laptop or not, but I have trouble connecting to the wifi at home and at Starbucks. I cannot do it through Chrome first, so I have to start IE, then try once or twice to "fix connection problems" and eventually get on the Internet. I'm hoping it's a Windows 8 bug, not a hardware problem with this laptop. Windows 8 takes some time to get used to and can be frustrating to use. The laptop seems to last 3-4 hours in battery life. I'll have to get a car charger for this soon since I have been running out of juice lately. Overall, I love the size and it runs very fast for everything I'm using it for, which is mostly Google Apps, spreadsheets, email, calendar, and general Internet use. I don't plan to install any major software, but I wanted something a little faster and more powerful than a netbook so I chose this.
Help other customers find the most helpful reviews 
Was this review helpful to you? Yes No

[Add comment]
Post a comment
To insert a product link use the format: [[ASIN:ASIN product-title]] (What's this?)
Amazon will display this name with all your submissions, including reviews and discussion posts. (Learn more)
Name:
Badge:
This badge will be assigned to you and will appear along with your name.
There was an error. Please try again.
Please see the full guidelines here.

Official Comment

As a representative of this product you can post one Official Comment on this review. It will appear immediately below the review wherever it is displayed.   Learn more
The following name and badge will be shown with this comment:
 (edit name)
After clicking the Post button you will be asked to create your public name, which will be shown with all your contributions.

Is this your product?

If you are the author, artist, manufacturer or an official representative of this product, you can post an Official Comment on this review. It will appear immediately below the review wherever it is displayed.  Learn more
Otherwise, you can still post a regular comment on this review.

Is this your product?

If you are the author, artist, manufacturer or an official representative of this product, you can post an Official Comment on this review. It will appear immediately below the review wherever it is displayed.   Learn more
 
System timed out

We were unable to verify whether you represent the product. Please try again later, or retry now. Otherwise you can post a regular comment.

Since you previously posted an Official Comment, this comment will appear in the comment section below. You also have the option to edit your Official Comment.   Learn more
The maximum number of Official Comments have been posted. This comment will appear in the comment section below.   Learn more
Prompts for sign-in
 

Comments


Sort: Oldest first | Newest first
Showing 1-3 of 3 posts in this discussion
Initial post: Nov 10, 2012 9:54:16 PM PST
Last edited by the author on Nov 10, 2012 9:58:07 PM PST
E. Chan says:
I have the same problem. So I think it's the hardware.
I also have problem down loading apps from the store. I've reset my Microsoft account password many time, however it always come back incorrect password when trying down loading apps. Anyone have this problem?
I'll give the netbook 3 stars, Window 8 two stars.

Posted on Dec 20, 2012 12:26:37 PM PST
E. Chan says:
I finally got a wireless 802.11b/g/n nano USB adapter. Now I have no problem connecting, only I've to use up one of the USB ports.

In reply to an earlier post on Jan 11, 2013 5:57:48 PM PST
Clarkie says:
I had the same problem, called Acer, it is a setting on the computer - needs to be set to Maximum Performance and you will not have this problem any more
‹ Previous 1 Next ›